Yritys

Punavaara Oy on mäntyharjulainen vuonna 1974 perustettu kiinteistönhuoltoyritys. Yrityksen perusti Markku Punavaara nimellä Kiinteistöhuolto Markku Punavaara Ky.

Vuonna 1997 yritystoiminta siirtyi nykyiselle yrittäjälle Teemu Punavaaralle, joka jatkoi toimintaa nimellä Kiinteistöhuolto Punavaara Ky. Vuoden 2013 alusta yritys muutti yhtiömuotoaan ja toimii nyt osakeyhtiönä nykyisellä nimellään. Yhtiön omistaa sataprosenttisesti toimitusjohtaja Teemu Punavaara.

Työntekijöitä on tällä hetkellä 17, joista siistijöitä on 4 ja huoltomiehiä 11. Siivoustoiminnoista vastaa siivoustoimen palvelupäällikkö, huoltomiesten työnohjauksesta vastaa toimitusjohtaja ja laskutuksesta sekä mm. palkkahallinnosta huolehtii toimistosihteeri. Kesäisin kausityöntekijöitä on noin kymmenen.

Punavaara Oy:n toimenkuvaan kuuluu kiinteistönhoito, siivous, tekniset kunnossapitopalvelut sekä koneurakointipalvelut.

Punavaara Oy:n toiminta-alue on tällä hetkellä Mäntyharju sekä sen lähikunnat.

Asiakkaitamme ovat:

  • Mäntyhajun kunta, huolehdimme erilaisten hallien ja teollisuuskiinteistöjen kiinteistönhuollosta sekä teknisestä valvonnasta.
  • Pertunmaan kunta, hoidossamme ovat terveyskeskus, päiväkeskus Jokitupa, päiväkoti Keinula, palvellun asumisen yksikkö Rinnehovi, Pertunmaan vesilaitos sekä useita vuokrataloja.
  • Mikkelin kaupunki/Ristiina: koulukeskus, terveysasema, palvelukeskus
    Vaarinsaari, Tellus työkeskus, Brahetalon päiväkoti, paloasema ja kirjasto.
  • Osuuskauppa Suur-Savon kohteet, ABC-Mäntyharju, ABC-Kuortti ja Sale-Pertunmaa.
  • Tokmanni Mäntyharju
  • Liikekiinteistöjä ja asunto-osakeyhtiöitä on useita, joista pitkäaikainen yhteistyökumppanimme on Mäntyharjun kunnan omistama 22 kiinteistöstä koostuva Koy Keskiväli.
  • Mäntyharjun vanhaintuki ry Taruvuoren palvellun asumisen yksikkö.
  • Mikkelin Kotikaari Ry Mäntypuiston palvelukoti.

Hoidossamme ovat myös Suur -Savon Sähkön lämpölaitos ja Veiston Oy:n lämpökeskus. Urakoimme lisäksi valtakunnallisille toimijoille, kuten Destia, Lassila & Tikanoja Oyj, ISS sekä VR -Track.

TOIMINTA-AJATUS

Toiminta-ajatuksena ja toiminnan lähtökohtana on aina ollut ja on edelleen tuottaa asiakkaille laadukkaita kiinteistönhoitopalveluja. Tunnemme asiakkaamme ja toimimme lähellä asiakkaitamme, jolloin meitä on myös helppo lähestyä pienissä ja suurissakin asioissa. Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti ilman monimutkaisia tilausjärjestelmiä.

Toiminta-alueemme on jaettu eri vastuualueisiin. Jokaisella alueella on oma huoltomies, joka tekee päivittäin alueensa huoltokierrokset. Huoltomies tulee asukkaille tutuksi ”talkkariksi”, jonka puoleen voi kääntyä aina kun asiaa ilmaantuu. Tämä luo asukkaille turvallisuutta ja luottamuksen siitä, että heidän asioistaan huolehditaan ja asiat hoituvat nopeasti ja varmasti. Jokaisella kiinteistöllä on myös oma siistijä, joka huolehtii talon yleisestä siisteydestä ja puhtaudesta viikoittaisella siivouskierroksellaan. Siistijät ovat tärkeä osa kunkin talon kiinteistönhuoltoperhettä.

Päivystysaikana ilmenevistä vioista voi ilmoittaa päivystysnumeroon, joka päivystää 24 tuntia vuorokaudessa. Päivystäjinä toimivat samat tutut huoltomiehet kuin päivälläkin. Tietenkin meihin voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla ja nettisivujemme vikailmoituslinkin kautta. Nämä ovat varsin toimivia vaihtoehtoja varsinkin kiireettömissä tapauksissa.

Olemme matalan organisaation kiinteistönhuoltoyritys, huoltomiehet sekä siistijät vastaavat omasta alueestaan sekä tarjoavat itsenäisesti lisätöitä ja – palveluja, joita ovat huomanneet asiakkaan tarvitsevan. Tavoite on, että kiinteistöt pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa oikea-aikaisilla ja oikeanlaisilla toimenpiteillä.

KIINTEISTÖHOIDON KUVAUS

Suurin osa asiakkaistamme on sopimusasiakkaita. Kiinteistöhoidon taso ja laajuus on sovittu asiakaskohtaisesti, lähtökohtana asiakkaan tarpeet. Kiinteistöhoidon voi karkeasti jakaa ulko-alueiden hoitoon ja puhtaanapitoon, kiinteistöntekniikan valvontaan ja hoitoon sekä talotekniikan kunnossapitoon. Toimintamme punaisena lankana on kiinteistöjen elinkaariajattelu sekä asiakkaidemme kiinteistöomistusten arvon säilyminen sekä energiatehokkuuden kehittäminen. Tavoitteenamme on tuottaa ja tarjota asiakkaillemme asumisviihtyvyyttä ja taloudellisesti järkeviä sekä laadukkaita asumispalveluja.

 

SIIVOUSTOIMINTOJEN KUVAUS

Yrityksemme tuottaa erilaisia siivouspalveluja, suurin osa siivouksistamme on viikkosiivouksia. Lisäksi suoritamme asuntojen muuttosiivouksia, kausisiivouksia sekä tilauksesta lattioiden vahauksia, ikkunoiden pesuja ja muita erikoissiivouksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Tiedotteet

Hyvä asiakkaamme,

yrityksemme liittyi vuoden vaihteessa osaksi PHM Groupia (www.phmgroup.com/fi/), joka on itsenäisistä yhtiöistä koostuva kiinteistönhoitopalveluja tuottava konserni. Muutos ei vaikuta puoleltamme asiakassuhteisiimme eikä sopimuksiimme.

Jatkamme toimintaamme osana PHM Groupia, mutta edelleen omalla nimellämme, henkilöstöllämme ja yritysilmeellämme. Allekirjoittanut on edelleen Punavaara Oy:n toimitusjohtaja ja vastuuhenkilö.

Toiminta-ajatuksemme ja toimintamme lähtökohta on aina ollut ja on jatkossakin laadukkaiden kiinteistö-, siivous- ja isännöintipalvelujen tuottaminen asiakkaillemme. Olemme paikallinen toimija ja sellaisena myös pysymme. Osana suurempaa kokonaisuutta saamme mahdollisuuden kehittää entisestään palveluitamme teille tutun ja osaavan henkilöstömme toimesta. Muutoksen myötä meillä on myös paremmin valmiuksia vastata asiakkaidemme tarpeisiin muuttuvien markkinatilanteiden mukanaan tuomiin haasteisiin ja tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempaa palvelua. Uskomme yhdessä PHM Groupin kanssa, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla.

Ottakaa ilman muuta allekirjoittaneeseen yhteyttä, mikäli asia herättää kysymyksiä tai haluatte lisätietoja.

 

Teemu Punavaara

toimitusjohtaja

Punavaara Oy

044 967 7060

teemu@punavaara.com

Tee vikailmoitus

Voit tehdä vikailmoituksen lähettämällä vikailmoituslomakkeen tai soittamalla päivystysnumeroon 040 572 7986 ma-pe klo 8-14.

Yhteystiedot

Pentinpolku 1 (Mäntyharjun Liikekeskus)
52700 Mäntyharju
Puh. 040 572 7986
asiakaspalvelu(at)punavaara.com