Sponsorointi

Nimeni on Onni Paasonen ja olen 16-vuotias lukiolainen Mäntyharjulta. Urheilu-urani alkoi Mäntyharjun Virkistyksen riveissä viisi vuotiaana liikkarilaisena.
Olen kilpaillut monissa eri yleisurheilulajeissa piiritasolla saaden mitaleja mm. maastojuoksussa, kiekonheitossa, kuulantyönnössä, seiväshypyssä ja viesteissä.
Hiihdossa piirinmestaruusmitaleja on molemmilla tyyleillä, vapaalla ja perinteisellä tyylillä, niin yksilömatkoilta kuin viesteistäkin.
Lisäksi olen harrastanut voimistelulajeja, Teamgymiä ja freegymiä.
Suomenmestaruustasolla olen kilpaillut maastojuoksussa, hiihdossa, hirviurheiluissa sekä ampumahiihdossa. Suomenmestaruusmitaleja löytyy kaapista yksi kultamitali hirvenjuoksun miesten viestistä vuodelta 2019 ja kaksi pronssimitalia, hirvenhiihdosta 2019 ja ampumajuoksusta 2018. Lisäksi on tukku kohtuullisia sijoituksia ampumahiihdossa. Tarkoitus on saada SM-mitaleja lisää ihan lähivuosina.
Ampumahiihdosta tuli lopullisesti päälaji vuoden 2019 keväällä, kun sain valmentajakseni entisen maajoukkuehiihtäjä Ville Nousiaisen ja ampumavalmentajaksi Jukka Laitisen. Nykyisin edustan Mikkelin Hiihtäjiä, sekä sileän hiihdossa, että ampumahiihdossa. Harjoittelu sisältää ampumaharjoituksia, lihaskuntoa, aerobisia harjoituksia, sekä lihashuoltoa. Terveellinen ruokavalio ja lepo ovat todella tärkeitä urheilijalle, niistä ei voi tinkiä.
Vapaa-ajalla harrastan pianon soittoa, luonnossa liikkumista ja metsästystä.

Kiitän Punavaara Oy.tä yhteistyöstä.
Ilman tukijoita, tämä urheilijanpolku ei olisi mahdollista!

Terveisin Onni

Tiedotteet

Toimistomme sijaitsee Mäntyharjun kunnantalolla. Käynti yläpihan kautta.

Osoite:
Asematie 3
52700 Mäntyharju

Tee vikailmoitus

Voit tehdä vikailmoituksen lähettämällä vikailmoituslomakkeen tai soittamalla päivystysnumeroon 040 572 7986

Yhteystiedot

Asematie 3 (Mäntyharjun kunnantalo)
52700 Mäntyharju
Puh. 040 572 7986
asiakaspalvelu@punavaara.com

Punavaara Oy mukana tukemassa nuorisourheilua