Leikkipaikkojen turvatarkastukset.

Leikkipaikan omistaja on vastuussa leikkipaikan- sekä leikkivälineiden kunnosta.

Leikkipaikkojen turvatarkastukset eivät vielänykyisin ole pakollisia, mutta vahingon sattuessa viranomaiset varmistavat että leikkipaikalla kaikki välineet ovat määräysten mukaisessa kunnossa.

Yrityksemme huoltomiehellä Iiro Heikkilällä on pätevyys leikkipaikkojen tarkastuksiin. Tilaamalla palvelun voitte varmistua siitä että leikkipaikka täyttää voimassa olevat turvallisuusmääräykset.Tehdystä tarkastuksesta asiakkaalle toimitetaan tarkastuspöytäkirja joka mahdollisen vahingon sattuessa toimii dokumenttina leikkipaikan turvallisuudesta ja asianmukaisuudesta.

Kysy lisää palvelustamme!

Teemu Punavaara

Puh. 044 9677060

Tiedotteet

Hyvä asiakkaamme,

yrityksemme liittyi vuoden vaihteessa osaksi PHM Groupia (www.phmgroup.com/fi/), joka on itsenäisistä yhtiöistä koostuva kiinteistönhoitopalveluja tuottava konserni. Muutos ei vaikuta puoleltamme asiakassuhteisiimme eikä sopimuksiimme.

Jatkamme toimintaamme osana PHM Groupia, mutta edelleen omalla nimellämme, henkilöstöllämme ja yritysilmeellämme. Allekirjoittanut on edelleen Punavaara Oy:n toimitusjohtaja ja vastuuhenkilö.

Toiminta-ajatuksemme ja toimintamme lähtökohta on aina ollut ja on jatkossakin laadukkaiden kiinteistö-, siivous- ja isännöintipalvelujen tuottaminen asiakkaillemme. Olemme paikallinen toimija ja sellaisena myös pysymme. Osana suurempaa kokonaisuutta saamme mahdollisuuden kehittää entisestään palveluitamme teille tutun ja osaavan henkilöstömme toimesta. Muutoksen myötä meillä on myös paremmin valmiuksia vastata asiakkaidemme tarpeisiin muuttuvien markkinatilanteiden mukanaan tuomiin haasteisiin ja tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempaa palvelua. Uskomme yhdessä PHM Groupin kanssa, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla.

Ottakaa ilman muuta allekirjoittaneeseen yhteyttä, mikäli asia herättää kysymyksiä tai haluatte lisätietoja.

 

Teemu Punavaara

toimitusjohtaja

Punavaara Oy

044 967 7060

teemu@punavaara.com

Tee vikailmoitus

Voit tehdä vikailmoituksen lähettämällä vikailmoituslomakkeen tai soittamalla päivystysnumeroon 040 572 7986 ma-pe klo 8-14.

Yhteystiedot

Pentinpolku 1 (Mäntyharjun Liikekeskus)
52700 Mäntyharju
Puh. 040 572 7986
asiakaspalvelu(at)punavaara.com